Over Meestersport

Wil jij weer pijnvrij door het leven, maak dan nu een GRATIS Oorzaakanalyse afspraak.

Maak een afspraak

Verhelpen van pijnklachten

Meesterport is gespecialiseerd in het verhelpen van pijnklachten. Door onze unieke test- en behandelmethode kan de oorzaak van pijnklachten sneller gevonden en verholpen worden dan in de reguliere zorg.

Vaak zien we bij Meestersport mensen die al veel andere trajecten hebben gevolgd binnen de zorg zonder goede en blijvende resultaten. Bij Meestersport worden zij echter wel goed geholpen. Het is geen uitzondering dat deze mensen binnen een paar weken weer helemaal pijnvrij zijn.

Personal training

Meestersport is ook gespecialiseerd in personal training. Door de bijzonder goede kennis van het menselijk lichaam en specifieke training, verbetert Meestersport prestaties veilig en snel. Waar de meesten, zo genaamde goeroes, weken over doen om verbetering te krijgen in een bepaalde functie van het lichaam, kan Meestersport vaak direct voor diezelfde verbetering zorgen. Hierdoor zullen trainingen sneller een positief effect hebben. Mocht je toch een pijntje oplopen, dan verhelpt Meestersport die ook weer snel zodat je weer gelijk door kan met de toptraining.

Meestersport heeft al vele wedstrijd sporters zoals fietsers, tennissers, voetballers naar een veel beter niveau gebracht.

                                             Gidi Meesters

Maak kennis met Gidi

Gidi Meesters, specialist in het verhelpen van pijnklachten.

Ik was vroeger op zoek naar een carrièreswitch en in die tijd had ik zelf veel pijn in mijn rug. Ik ben toen op zoek gegaan naar een oplossing maar kon die niet vinden. Bij verschillende fysiotherapeuten geweest en daarna bij een sportmasseur. Ik dacht, dat moet toch veel beter kunnen.

Ik ben toen de opleiding tot sportmasseur gaan doen, en daarna als sportmasseur en personal trainer aan het werk gegaan. Ik kon toen al veel mensen goed helpen, maar was nog niet tevreden.

Dus ben ik de opleiding bij Overload Worldwide gaan volgen. Daar leerde ik hoe het nou echt zit. Vanaf toen kon ik mensen die al jaren pijn hadden echt snel van hun pijn afhelpen. Tijdens deze opleiding hadden ze het over faciale lijnen. Ik ben me daarin gaan verdiepen, in die faciale lijnen, door bijvoorbeeld het boek: ‘meditarian trains’ te gaan lezen. Snel daarna heb ik vele uren les gehad van Dr. Verwijs in de snijzalen van de Radboud universiteit en het UMC.

Vanaf toen begreep ik de gehele werking van het lichaam echt goed en daarom ben ik ook echt goed in het opsporen van de oorzaken van pijnklachten, en het verhelpen van deze klachten.

Dus als je pijn hebt, je komt er niet vanaf en je hebt al van alles geprobeerd.

Grote kans dat ik je wel kan helpen.

Ben je benieuwd naar mijn werkwijze? Kom dan voor een gratis Oorzaakanalyse. Dan kan ik je in 15 minuten onderzoeken en kan ik je vertellen wat er nodig is om jou te helpen.

Want 1 ding weet ik zeker, er is altijd een oplossing.

Relevante Opleidingen

Sportmassage BOSS Breda

https://sportmassagebreda.nl/

Overload worldwide

https://www.overloadworldwide.nl/

3D visie snijzaal

http://3dvisie.com/

Physis Osteopaat

http://physis.academy/7 Jaar. Gidi Meesters begon met fietscross in Oosterhout bij FCVO. Al snel bleek dat hij talent had en in zijn 3e jaar als bmx-er won hij zijn 100e beker.
Club FCVO word opgeheven. Gidi stopte met BMX-en en begon met wielrennen bij JWVO. Daar bleek hij ook talent voor te hebben en sleepte veel prijzen in de wacht.16 jaar. Gidi kreeg een zwaar ongeluk in de omloop van Noord-West Overijssel. Hij was daarna nog wel blijven rijden, maar na nog een aantal valpartijen stopte Gidi op zijn 17e met wielrennen om te gaan fitnessen bij Cees Verwater in Oosterhout.19 jaar. Doordat Gidi hard kon trainen en goed groeide, werd hij 3e bij zijn eerste bodybuildingwedstrijd. Op zijn 21ste werd Gidi Nederlands Kampioen bij de junioren.Gidi stopte met wedstrijdsport, maar bleef wel altijd trainen. Toen hij in contact kwam met Laurens Dingen van bmxplayground.nl haalde Gidi zijn BMX weer uit de schuur. Gidi is nog altijd te vinden op de bmx-baan.

www.massage-info.nl