Welkom bij Meestersport – Therapeut in Kaatsheuvel

Wil jij weer pijnvrij door het leven?   Maak dan nu een Gratis Oorzaakanalyse afspraak.

Maak een afspraakWaarschijnlijk bezoek je deze website, omdat je pijn hebt die niet weg gaat. 

Misschien zit het in je genen, misschien heb je jezelf verwaarloosd, dokters en de fysio’s  kunnen je niet helpen

of door een blessure is je leven drastisch veranderd. 

Wat de reden ook is, je leven gaat weer veranderen.

MEESTERSPORT MAAKT JE BETER!  

Je lichaam is als een orkest. Zolang alle instrumenten goed samen spelen in de maat, is het een prachtig symfonie. 

Maar zodra er ook maar 1 instrument uit de maat speelt, is het hele muziek stuk “slecht”, niet om aan te horen. 

Zo werkt het ook in je lichaam. Een beweging is het samenspel van al jouw spieren. 

Als er ook maar 1 spier niet op tijd of helemaal niet mee werkt dan zal er een compensatiemechanisme optreden. 

Als dit langere tijd aanhoudt, zal het lichaam steeds moeilijker gaan bewegen en zal er pijn ontstaan. 

Met onze unieke test- en behandelmethode kunnen we snel de zwakke schakels opsporen en optimaliseren en zal je weer snel pijnvrij zijn. 

Daarna is het van belang om met goede, uitgebalanceerde training en voeding het lichaam weer belastbaar te maken en zo zul je snel weer kunnen doen wat je graag weer wilt doen, net zoals vroeger.

Wil je weten of dit bij jou ook mogelijk is?

Dan kun je een Gratis Oorzaakanalyse inplannen in onze online agenda.

Bellen of mailen kan natuurlijk ook.

Sportieve gezonde groet, Gidi Meesters.

Maak een afspraak

Samenvatting van onze methode 

  • Testen van het gehele lichaam op disfunctie van spieren, gewrichten, organen, zenuwen en bindweefsel om de oorzaak van de klacht(en) op te sporen.

  • Het direct behandelen van een vastgestelde disfunctie; bijv. het losmaken van vastzittende spierstructuren, het verhelpen van verklevingen van fascia, zenuwen en spieren, stretching, het behandelen van specifieke reflexpunten etc.

  • Herhalen van de functietesten om het effect van behandeling direct te testen.

  • Na vaststellen van herstel van disfunctie(s) wordt direct overgegaan op het gericht in beweging brengen van het lichaam (revalidatietraject). Een belangrijk aandachtspunt is het in balans brengen van het lichaam.

  • De intensiteit van het bewegen wordt geleidelijk opgevoerd zodat revalidatie langzaam overgaat in een trainingstraject. Hierbij worden eventuele klachten nauwgezet gemonitord. Met regelmaat worden bepaalde functietesten herhaald voor dit doel.

  • Onderdeel van de behandeling vormt ook een analyse van het voedingspatroon gevolgd door een gericht voedingsadvies, inclusief het gebruik van voedingssupplementen.

  • Een traject wordt alleen voortgezet als reeds na de eerste 3-4 sessies progressie wordt geboekt.

Maak een afspraak

Recensies

UITSTEKEND
16 recensies op
Jeannette Mol
Jeannette Mol
2023-12-14
Sinds april pijn aan beide voeten. Conclusie huisarts: peesplaatontstekingen/hielspoor. De oplossing zou zijn steunzolen en fysiotherapie. Ben bij 2 verschillende podotherapeuten geweest, 3 paar steunzolen gekocht, zolen zijn tig keer aangepast, maar geen vooruitgang, integendeel de pijn werd alleen maar erger. Na ruim een half jaar aantobben met veel pijn, bij Meestersport terechtgekomen na een tip van een kennis en kan ik dankzij Gidi na 6 behandelingen weer pijnvrij lopen, zonder steunzolen, die liggen nu bij het afval. Mocht ik in de toekomst ergens pijn krijgen, ga ik zeker terug. Dus voor iedereen met pijn, ga naar Meestersport! Bedankt Gidi!
kiki de Beer
kiki de Beer
2023-11-22
Na jaren bij de fysio gelopen te hebben voor mij schouder en nek, bij Gidi terecht gekomen. Na de gratis pijnanalyse gaf hij aan mij binnen een paar behandelingen van de pijn af te kunnen helpen. En inderdaad na 3 behandelingen ga ik al met veel minder pijn door het leven. En daarnaast hele goede oefeningen meegekregen die mij zeker nog verder helpen.
Peter Koreman
Peter Koreman
2023-11-10
Liep al een half jaar met een schouder/nek klacht, verleden jaar ook hiervoor bij een therapeut geweest en na een tiental sessies met onder andere acupunctuur, iets of wat verminderd, maar de klachten nooit helemaal weg geweest. toevallig terecht gekomen bij Gidi Meestersport en na een intakegesprek zei Gidi dat hij mij na 3 of 4 sessies van de klachten af kon helpen, nou geloof ik niet in sprookjes, maar niets is minder waar, na twee sessies ben ik al van mijn klachten af. Een man met vakkennis, erg aan te bevelen. Enige minpuntje is dat Gidi niet bij zorgverzekeraars is aangesloten, dus geen gehele of gedeeltelijke vergoeding via zorgverzekering, honorarium voor een sessie is toch vrij stevig. in dit geval heb ik het er graag voor over gehad.
Gerard Waal
Gerard Waal
2023-10-05
Sandra van Beurden
Sandra van Beurden
2023-08-09
Gigi is een vakman die weet wat hij doet en waar hij het over heeft. Mijn behandelingen zijn nuttig geweest en de oefeningen die ik mee naar huis kreeg hebben goed gedaan. Mocht ik nog een keer een blessure o.i.d. hebben, dan zou ik weer naar Gidi gaan.
Jos Van Tilborg
Jos Van Tilborg
2023-07-18
Na twee behandelingen klachten vrij.
Ro S
Ro S
2023-06-06
Zeer tevreden, vaak bij Fysio geweest zonder resultaat. Nu na 1 behandeling gelijk al merkend resultaat !
Maarten Ridder
Maarten Ridder
2023-03-12
Na jaren met zooltjes te hebben gelopen, die mij goed leken te helpen tegen mijn voetklachten, kreeg ik juist last van de zooltjes. Gidi heeft me echt goed geholpen om pijnvrij en zonder zooltjes te kunnen lopen. Zolang ik mijn oefeningen maar blijf doen. Bedankt Gidi!
Richard Edelenbosch
Richard Edelenbosch
2023-01-10
De afgelopen jaren ben ik bij meerdere fysiotherapeuten, een osteopaat en een orthopeed geweest voor rugklachten. Toen ik uiteindelijk bij Gidi kwam, ging er een andere wereld voor me open. Hij gaf mij de goede oefeningen om lenig en sterk te worden en ik train nu iedere week bij hem! Een hele aardige toffe kerel en een echte aanrader voor zowel pijnbehandeling als personal training!!
Annemarie Mols
Annemarie Mols
2022-10-18
Zeker een aanrader! Binnen een paar behandelingen van mijn klachten af.